Rólam

A történetem

Bemutatkozás

Bozsóki Nándor szenvedélyes festő, több mint 30 éves tapasztalattal. A festészet számára nem csak munka; ez tiszta élvezet. Mindig is a tökéletességre törekedett, és nem hajlandó megelégedni a legjobbnál kevesebbel. Ez vonatkozik a mindennapi feladatokra és a jelentősebb törekvésekre is.
Munkája örömet és mosolyt csal ügyfelei arcára. Elsősorban akrilfestéket használ, de különféle egyéb anyagokat is beépít a vászonra. Nincs két egyforma alkotása, kivéve talán a hasonló kompozícióstílust. Teljesen kézzel készít modern stílusú alkotásokat, és csak a falra kell akasztania.
Bozsóki Nándor festményei azért különlegesek, mert harmonizálnak megrendelői preferenciáival. Hozzáadja saját kreativitását, érzéseit és perspektíváját, így a műalkotásokat személyessé teszi. Darabjai sok éven át örömet okoznak tulajdonosaiknak.
Meghívták nemzetközi kiállításokra, és lehetősége volt arra, hogy olyan helyeken mutassa be munkáit, mint Berlin és Barcelona. A virtuális világot is felfedezte a londoni székhelyű Virtual Art Gallerie meghívására.
Hazánkban különböző helyszíneken rendezett kiállításokat, többek között a balatonfüredi Gyetvai Villában és a győri Generációk Művelődési Házában. Jelenleg a Szépia Bio & Art Hotelben van állandó kiállítása.

Nándor Bozsóki